VoorstellingLipomassage is voor iedereen die graag centimeters wil verliezen, al slank is maar toch nog een probleemzone hebt of omdat je huid aan het verslappen is. Door gebruik te maken van de techniek lipomassage helpen we het afslankproces meer op gang en voorkomen we dat je een slappe en losse huid krijgt.

Je bent al mooi slank, maar hebt nog iets een buikje…of je zijkant is nog niet in shape. Je bent begonnen met het Power Slim afslankprogramma en wil graag een snel en blijvend resultaat? Dan kan je lipomassage inzetten als finishing touch voor een prachtig slank lichaam!

De lipomassage behandelingen zijn daarom ook uitermate geschikt voor vrouwen, jonge moeders en voor mannen die de love handles willen laten verdwijnen en natuurlijk voor iedereen die weer strak in zijn lijf wil zitten!

Tijdens de behandeling draag je een speciaal voor endermologie ontworpen bodysuit wat ervoor zorgt dat de kop van het apparaat beter over het lichaam glijdt en een optimale hygiëne verzekert. De behandeling is pijnloos en voelt fijn aan.

Wij adviseren bij aanvang afslankprogramma 2x per week te behandelen. Na ongeveer 5 behandelingen zal de huid eerst losser en zachter aanvoelen. Na ongeveer 8 behandelingen treedt een verstevigend resultaat op.

Wat is Lipomassage?

Onze afslankcellen (adipocyten) verzekeren het natuurlijk evenwicht tussen de aanmaak en de afbraak van vetten. Ondanks een optimale levenshygiene en regelmatige fysieke activiteit, kan het toch gebeuren dat het proces van vetopslag toeneemt. Dit zorgt voor vet en vochtophopingen en cellulite. Mede als gevolg van zwangerschap of gewichtsverlies ontstaat een verslapte huid.De mechanische stimulering van de LPG Roll start een biologische respons in de diepte: reactivering van vetafbraak en productie van collageen en elastine.Afslanken

U kampt met lokale overbelastingen ( buik, billen, benen…)?
En als u een dieet volgt verliest u nooit de rondingen waar u het wil?
Lipomassage laat toe om specifieke en lokale doelwitten,

daar waar u het wil, efficiënt te behandelen!

Resultaat: De afvoer van deze vetten wordt verbeterd, uw silhouet wordt zichtbaar slanker en strakker. Versnelling van de lipolyse: +70%

Cellulite gladmaken

Cellulite, een ware nachtmerrie voor sommigen, treft 90% van de vrouwen! En indien dit nog niet volstaat, reageert cellulite noch op sporten noch op drastische diëten

Resultaat: De huid wordt zachter en gladder. Cellulite verdwijnt geleidelijk!
Zichtbare verbetering van de cellulite: 20%Huid verstevigen

Schommelingen van uw gewicht, zwangerschap, ouder worden...
De huid verliest geleidelijk soepelheid en strakheid.
Soms over het gehele lichaam maar sommige lichaamsdelen zijn er
meer onderhevig aan: binnenkant van de benen, buik, armen...

Resultaat: De huidstructuur wordt in de diepte versterkt:
Uw huid wordt strak en soepel
Versteviging van de huid: +240%

Silhouet aflijnen

Afslanken? Goed zo. Maar met evenwichtige vormen is nog beter!
De lichaamdelen in kwestie zijn voornamelijk heupen, buik en billen.
Het komt vaker voor dat deze zones niet symmetrisch zijn of «vorm» missen.

Resultaat: De contouren zijn opnieuw afgelijnd en evenwichtige vormen herwonnen. 


Contacteer ons

Arome Beauty
Dreef 12
9041 Oostakker
T 0486 51 34 89